Siumkaj Opublikowano Wtorek o 10:51 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 10:51 Cześć, Chciałbym się dowiedzieć czy warto jest zainwestować w taki komputer - zdjęcie w załączniku. Kolega sprzedaje go za 3000zł. Kupiony w lipcu 2023 na stronie morele z montażem. Czy jest to dobra okazja? Ja mam tak, że dbam o sprzęt i szukam czegoś by nic w nim nie robić przez kolejne lata. 12/13 lat temu kupiłem: i5 2500k, asus p67 pro3, gtx 660 2gb <- i komputer działa do dzisiaj, jednak już chyba czas by odszedł na emeryture. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Wtorek o 12:16 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 12:16 Jeśli wszystko chodzi dobrze a kolega nie jest zażenowany sprzętem, bo składało go morele to jedynie słabym punktem jest karta i zasilacz a sama baza jest dobra. Jak utargujesz i sprzedaż swój 500/600zł ten zasilacz dasz gratis bo nie wiem czy ktoś go kupi a kartę sprzedaż za 850/900zł. Dołożysz trochę do NP (2150zł) Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16GB zailacz (460zł) Phanteks AMP GH 750W Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 To może się okazać dobrą inwestycją sprzęt który pożyje kilka lat na dobrych ustawieniach w grach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano Środa o 19:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 19:17 W dniu 25.03.2025 o 13:16, axsin302 napisał(a): Jeśli wszystko chodzi dobrze a kolega nie jest zażenowany sprzętem, bo składało go morele to jedynie słabym punktem jest karta i zasilacz a sama baza jest dobra. Jak utargujesz i sprzedaż swój 500/600zł ten zasilacz dasz gratis bo nie wiem czy ktoś go kupi a kartę sprzedaż za 850/900zł. Dołożysz trochę do NP (2150zł) Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16GB zailacz (460zł) Phanteks AMP GH 750W Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 To może się okazać dobrą inwestycją sprzęt który pożyje kilka lat na dobrych ustawieniach w grach. Na tej karcie i notabene bardzo podobnym konfigu da się odpalić i spokojnie pograć w Indianę na Supreme detalach czego nie da się zrobić na większości nowoczesnych składaków za większe pieniądze. Mam taką rezerwę w robocie i sprawdza się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...