mat_zab Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Jaka jest różnica wydajności pomiędzy Athlonem 1200 a Duronem 1200, Athlona moge mieć za 50zł więcej co będzie lepszego, ten procesor ma mi słuzyć na dłuższy czas bo moja płyta nie obsługuje Athlonów XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ja bym bral Antka tylko ze chlodzenie trzeba lepsze zapewnic niz dla Durnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Antek ma więcej cache'u co w rezultacie zapewnia mu większą wydajność. Bierz Antka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 chocby to ze chodzi na 133 bez podkrecania a duron nie , i jest bardziej wydajny (zaopatrz sie takze w cooper shima to dobra rada) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Warto zauważyć że ponadto athlon jest bardzo prądożerny (a po podkręceniu to już jak grzejnik pracuje),więc jeśli masz sporo sprzęta w kompie i słaby zasilacz to mogą być problemy.Będzie on też wymagał lepszego chłodznia(bo pobiera więcej energii).Nie ulega jednak wątpliwości że jest on lepszy.Lecz jeśli w przeciągu powiedzmy kilku miesięcy planujesz kolejną zmianę procka ja bym raczej skusił się na durnia, ale to już moje subiektywne zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Na Twoim miejscu bym sie nie ogladal, jak masz kaske to bierz antka. Jest duzo wydajniejszy dziala na fsb 133 a nie jak durak 100 antek ma wiecej cashu. Same plusy co tu duzo mowic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Bierz Antka. Wydajniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 No racja minusy tez sa, grzje sie jak diabli no i juz jeden zasilacz mi padl :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...