bashiok Opublikowano Niedziela o 17:13 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:13 Witam mam komputer: Model płyty głównej: ASRock B560M-HDV Nazwa procesora: Intel Core i5-11400 Producent modułu: 2xPatriot Memory 16GB DDR4 3600 Series Chipset graficzny: NVIDIA GeForce RTX 4060 Dysk SSD 500GB GoodRam Zasilacz 650W Kiedyś grałem na gorszej Karcie graficznej i mniejszej ilości ramu ( z 2 lata temu ) i gierka raczej chodziła mi płynnie a jeśli nie to dawałem na minimalne i dało się grać a teraz na nowym dodatku to jakaś masakra. Jak gram raidy 30 osobowe to właściwie mam opóźnienia z pół sekundy i zwolnione tempo jak by gry. Jak mogę przetestować co nie daje rady i co trzeba wymienić ? Sprawdzałem HWInfo temperatury i wydają się ok, zrobiłem nawet reinstal gierki i windowsa bo tego nie robiłem z parę lat, ale to też nic nie dało. Ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano Niedziela o 18:00 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:00 https://www.youtube.com/watch?v=6NNsb1l6nO8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrux Opublikowano Wtorek o 07:21 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 07:21 Sprawdzałeś czy nie jest to wina internetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano Wtorek o 08:39 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 08:39 sprawdz przy raidzie czy CPU siega Ci 100% na wszystkich rdzeniach - jesli tak to CPU bedzie wąskim gardłem ściagnij HW Info i daj znac jak taktowania przy raidzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...