sobiepan92 Opublikowano Czwartek o 12:04 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 12:04 Cześć, rozglądam się za używanem laptopem do pracy. Chcę na niego przeznaczyć +/-2300 zł. Zastanawiam się nad: - HP Eltebook 640 G10 z procesorem i5 1345U lub i5-1235u - Dell Latitude 5421 z procesorem i7-11850H - Dell Latitude 7430 z procesorem i7-1265U Zastanawiam się który model będzie najlepszy pod względm wydajności, który z nich nie będzie bardzo sie przegrzewał i zbijał temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano Czwartek o 13:02 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 13:02 Z tych co podałęś to i5 będzie chłodniejsza... pobiera mnie prądu Czemu nie jakis Thinkpad ? w tej kwocie wyłapiesz fajny model z Ryzenem 5 - uzywam takiego w pracy i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan92 Opublikowano Czwartek o 14:03 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:03 brak thunderbolta co polecasz z thinkpadów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano Piątek o 06:24 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:24 jak to brak thunderbolta pierwszy z brzegu za 1700 zl uzywany thinkpad na i7 jest z thunderboltem z nowszej architektury w okolicach 2tys polecam Thinkpad X1 Carbon G8 - 2 x usb 4 typu C z thunderbolt 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan92 Opublikowano Piątek o 06:25 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:25 chodziło mi o procesory AMD, że nie mają thunderbolta 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano Piątek o 06:46 Zgłoś Opublikowano Piątek o 06:46 a ok masz racje 🙂 fakt amd nie maja w tych lapkach 😞 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano Piątek o 22:16 Zgłoś Opublikowano Piątek o 22:16 Nie wiem, jaki soft planujesz używać, ale może Macbook Air? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...