Skocz do zawartości
MsKassandra

Słuchawki do różnych aktywności outdoorowych

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Kochani : ) pomóżcie proszę mi w doborze słuchawek, które mogłyby mi towarzyszyć podczas różnych outdoorowych aktywności.

Dostałam SONy WX1000mx5, ale one nadają się do użytku w domu, w pracy, w klimie, w fotelu, przy biurku...

ich wady to pałąk psujący mi fryzurę, fatalna jakość dźwięku po bluettooh sparowanym z  komputerem (mam wrażenie jakby niskiego bitrate, na źródle ztelefonu ejst ok), ale najgorsze jest to, że przy dużej aktywności lub  na słoneczku ja się po prostu pocę pod nausznikami aż pot kapie (wtf?!?!?)

potrzebuję słuchawek pozbawionych powyższych wad, decydowanie nie w cenie powyżej 1000 zł (a im taniej tym lepiej), ale ważna jest dla mnie jakość dźwięku hi res 24bit, anc, możliwość prowadzenia rozmów dłosowych z obustronnie wysoką jakościa słyszalności

niestety nie mam możliwości przetestować wielu produktów, tym bardziej, że to raczej produkty przy których sklepy informują, że ze względów higienicznych nie przyjmują zwrotów i nie robią wymian

więc proszę, podzielcie się swoimi opiniami i propozycjami

z góry dziękuję : *

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomoosc bardzo klarowna wiec przechodzimy do rzeczy 

Sony WH-1000XM5 (bo chyba o te chodzi?) są za ciepłe moim zdaniem i zbyt niewygodne do biegania. Zalezy Ci na słuchawkach do aktywności + anc.Ponizej kilka propozycji hi-res, ldac, aptX adaptive z skutecznym ANC z dobrymi mikrofonami

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-bluetooth-sony-wf1000xm5b-ce7-tws-anc-dokanalowe-czarne?gad_source=1&gbraid=0AAAAADoIO6-v6KdSfcZIuw9dSQn1lBPpk&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjD36nBImqFjwJFcwDYDpUoXI_-z_ywjcbkefQ76brfLpAKgn7Ko1ngaApxxEALw_wcB

https://www.euro.com.pl/sluchawki/bose-quietcomfort-earbuds-ultra-dokanalowe-bluetooth-5-3-bialy.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=akc_pmax&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD6k90EYrCCj9aYH6fc1HdzeOJHQE&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjCjkqGJAy2e38Jm2EMJkIi9JkHQ-HvZ603GJ3cYEkmS77157uXgqHEaAlouEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://erli.pl/produkt/bang-and-olufsen-beoplay-ex-sluchawki-bezprzewodowe-douszne-oxygen,241085280?gad_source=1&gbraid=0AAAAABvR-uyXMzZFQvRU9MH4vGLWWwm6q&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjDvo4o6jhbo8p1AWnpU9VqbeHzSBEUptUYZGXFNTTSYgw01MRayGKwaAikPEALw_wcB

https://www.euro.com.pl/sluchawki/sennheiser-momentum-true-wireless-4-dokanalowe-bluetooth-5-4-czarno-zloty.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=akc_pmax&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD6k90EYrCCj9aYH6fc1HdzeOJHQE&gclid=Cj0KCQjwhr6_BhD4ARIsAH1YdjAs-Dsdd0EQDpy6gJUJh3B1s2VXGW7O7SAyDB2Q3oAGjLGy0zUdayMaAiowEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, stempel91 napisał(a):

Sony WH-1000XM5 (bo chyba o te chodzi?) są za ciepłe moim zdaniem i zbyt niewygodne do biegania. Zalezy Ci na słuchawkach do aktywności + anc.Ponizej kilka propozycji hi-res, ldac, aptX adaptive z skutecznym ANC z dobrymi mikrofonami

tak, dokładnie o te

dziękuję

wybiorę się w miacho dzisiaj podotykać, szczególnie te sennheisery mi pasują, ale wersja black

potrzebujesz aby kupić z reflinka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, stempel91 napisał(a):

Nie nie 🙂

daj znać które wybrałaś w ostateczności 

No i zamówiłam... uwaga... tadadadadam: SONY WF-1000xm5... na amazon.pl za 850

miałam już nie brać więcej przedrogiego sony... ale, ten artykuł jakby zmusił mnie do ich zakupu:

Sony WF-1000XM5 Truly Wireless Review - RTINGS.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi