Gozilla Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Witam, mam spory problem ze swoją kartą graficzną - RV250 Mianowicie czasami podczas gry, nieważne w co, czasami nawet w Windowsie obraz momentalnie się chrzani, poniżej zamieszczam screeny, kiedyś miałem grę pt. Pontifex - prosty symulator budowy mostoof, w tej grze po ok. 10s ekram chrzanił się właśnie tak, jak teraz, tylko wtedy za każdym razem, gdy uruchomiłem grę, Grafa nie jest podkręcona, pamięci ani chip raczej sie nie przegrzewają, bo zdjąłem stary wentylator (4cm/4cm) a założyłem sunona 8mm, który chodzi na 12v. pod radiator dałem srebrną pastę. Jaka może być przyczyna tego zjawiska, co powinienem zrobić??? Aha, config jak w podpisie. screeny z pulpitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ps screenow nie widac :) zamiast ftp://ddr400@ftp.strony.wp.pl/2.jpg proponuje http://www.strony.wp.pl/wp/piorun1000/2.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Moze wpada w mglawice i dlatego nic nie widac? A powaznie to moze nawaliles za duzo pasty i zrobila sie zwara na jakims lucie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wszystko wskazuje na schrzanione pamięci - identyczne rzeczy mam po próbie przetaktowania pamięci RivaTunerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozilla Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 to na pewno nie przez pastę, robiło się tak już wcześniej, przed zdjęciem radiatora, myślałem, że jak wrzucę lepszą pastę i zmienie wentyl to sytuacja się poprawi, a tu lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Bo paste wrzucasz na rdzeń, a problemem są pamięci. Spróbuj je "odtaktować" - spadnie wydajność, ale obraz powinien być ok. Jeżeli to pomoże to wal do sprzedawcy z reklamacjami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...