Skocz do zawartości
majki

Problem z instalacja System Works 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Mial ktos kiedys problem z instalacja progsow od Symanteca (antyvirusy 2001, 2002 ,system works 2003) ?

W tym sesie ze zawsze jak cos przerwie instalacje to potem nie da sie juz za cholere zainstalowac tego bo wyskakuje ze niby juz jest zainstalowane i ze nie mozna jeszcze raz, a wez to usun jak to w rejestrach siedzi :(

Jedyne wyjscie to reinstall windy !! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzalo sie tak nieraz, mialem tez przypadki ze po zrobieniu LiveUpdate nie mozna bylo z nim nic zrobic, niby dzialal al jakos nie bardzo, czasem tez nie potrafi zainstalowac niektorych uaktualnien, w kazdej z tych sytuacji - klapa , reinstalacja windowsa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest tak tragicznie, da się to naprawić. Trzeba usunąć (regeditem albo innym programem) wszystkie klucze rejestru zawierające ciągi "norton" i "symantec". Co prawda na takie wyszukiwanie załapie się też 2-3 klucze nie dotyczące nortona, ale łatwo je rozpoznać. Po usunięciu tych kluczy i restarcie da się ponownie zainstalować NSW, oczywiście trzeba też wcześniej wykasować katalogi z programem ;)

Pozdr

AT

Nie wiem czy dorbze rozpoznam te klucze ktorych nie nalezy usnac ale moze mi sie uda. Jak usune nie te co trzeba to i tak reinstalke bym musial robic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem taka wajche ze zainstalowałem 2003 nsw i nie dało sie tego odinstalowac potem jakim codem usunołem wszystko z rejestru i ok ale u mnie nie działa 2003 bo mam konflikt z kontrolerem ata i spped disc mi nie robi natomiast 2002 działa bez zazutu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi