marcinw Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Zamieniłem ostatnio swojego 9-cio letniego PC'ta na Dell Optiplex 3060 w obudowie micro. I wszystko jest super natomiast zauważyłem, że na nowym komputerze jakość dźwięku jest gorsza oraz głośność jest mniejsza niż na starym PC. Pomyślałem zatem o zakupie zewnętrznej karty dźwiękowej. Budżet mam 150zł Dodam tylko, że w ogóle nie używam słuchawek a aktualnie mam podpięty zestaw Edifier 2.1 C3X Czy ma sens zakup karty zewnętrznej w tym budżecie? Czy poprawi jakość dźwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Ten zestaw ma wejście USB - może lepiej ominąć kartę dźwiękową w PC, podłączając przez to USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinw Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 8 minut temu, Kyle napisał(a): Ten zestaw ma wejście USB - może lepiej ominąć kartę dźwiękową w PC, podłączając przez to USB? kurcze nawet nie widziałem, ze tak się da - myślałem raczej że to usb w tym zestawie to jedynie jakbym chciał no odtwarzać muzykę z pendrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Sprawdź w instrukcji. Bo może być faktycznie jak napisałeś. Ja tylko widzę w spec. że ma USB. Edytowane 12 Kwietnia przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinw Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 18 minut temu, Kyle napisał(a): Sprawdź w instrukcji. Bo może być faktycznie jak napisałeś. Ja tylko widzę w spec. że ma USB. sprawdziłem, ale jest tylko od odtwarzania Edytowane 12 Kwietnia przez marcinw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...