marcinw Opublikowano Sobota o 09:20 Zgłoś Opublikowano Sobota o 09:20 Zamieniłem ostatnio swojego 9-cio letniego PC'ta na Dell Optiplex 3060 w obudowie micro. I wszystko jest super natomiast zauważyłem, że na nowym komputerze jakość dźwięku jest gorsza oraz głośność jest mniejsza niż na starym PC. Pomyślałem zatem o zakupie zewnętrznej karty dźwiękowej. Budżet mam 150zł Dodam tylko, że w ogóle nie używam słuchawek a aktualnie mam podpięty zestaw Edifier 2.1 C3X Czy ma sens zakup karty zewnętrznej w tym budżecie? Czy poprawi jakość dźwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano Sobota o 09:24 Zgłoś Opublikowano Sobota o 09:24 Ten zestaw ma wejście USB - może lepiej ominąć kartę dźwiękową w PC, podłączając przez to USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinw Opublikowano Sobota o 09:32 Zgłoś Opublikowano Sobota o 09:32 8 minut temu, Kyle napisał(a): Ten zestaw ma wejście USB - może lepiej ominąć kartę dźwiękową w PC, podłączając przez to USB? kurcze nawet nie widziałem, ze tak się da - myślałem raczej że to usb w tym zestawie to jedynie jakbym chciał no odtwarzać muzykę z pendrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano Sobota o 10:36 Zgłoś Opublikowano Sobota o 10:36 (edytowane) Sprawdź w instrukcji. Bo może być faktycznie jak napisałeś. Ja tylko widzę w spec. że ma USB. Edytowane Sobota o 10:37 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinw Opublikowano Sobota o 10:54 Zgłoś Opublikowano Sobota o 10:54 (edytowane) 18 minut temu, Kyle napisał(a): Sprawdź w instrukcji. Bo może być faktycznie jak napisałeś. Ja tylko widzę w spec. że ma USB. sprawdziłem, ale jest tylko od odtwarzania Edytowane Sobota o 10:54 przez marcinw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...