Guest Posted April 14 Report post Posted April 14 Cześć, jestem trochę zielony w tym więc mam pytanie. Plyta główna to ASRock B850 Steel Leged Obudowy jeszcze nie wybrałem, ale może będziecie w stanie mi pomóc. Chodzi o podpięcie większej ilości wentylatorów do obudowy. Przyklad : Chce użyć następującej ilości wentylatorów : Przod : 3szt Dol : 2szt Tyl : 1szt Gora : Aio = 1szt Lacznie daje nam to 7szt, wiem juz ze żeby podłączyć podświetlenie Argb muszę użyć kontrolera do którego podpinam wszystkie wentylatory, i tutaj pierwsze pytanie czy przewód odpowiadający za Argb od aio również podpinam pod ten kontroler? Dodatkowe pytanie, zostaje nam jeszcze 7szt wtyczek zasilających, w jaki sposób to podpiąć? Są też jakieś rozdzielacze do zasilania wentylatorów? Proszę o pomoc w rozwiązaniu. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
axsin302 Posted April 14 Report post Posted April 14 Przestań zakładać co chwilę nowe tematy Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...