Bith Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia Witam zamierzam kupić sobie nowy komputer nie znam się za bardzo na tym złożyłem taki zastaw i chciałbym poczytać opinie i to co można zmienić budżet 6000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajon Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia Słabo cokolwiek widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia https://proline.pl/koszyk/3eee0844 czekaj na inne propozycje spartan - za słaby ramy 6000 cl30 bardziej optymalne ten lexar może być / ja wybrałem 1T płyta to samo może bez wsparcia Pcie 5.0 ale darujmy sobie ~1% karta 9070 xt jest o 24% lepsza w rasterce, a w RT 38% dodatkowo FSR 4 lepiej hula ( ładniejsza ) obudowa niby mogła być mam ten zasilacz i jakoś mnie nie cieszy, ale nie można mu zarzucić że nie działa prawidłowo 9600x na spartanie się ugotuje ( 7500f<9600x ~6%) zestaw pod 1440p jakbyś chciał pozostać w 1080p to zamiast 9070 xt wybierz bez xt czyli zwykłą 9070 a hajs dobij do 7700 ryzena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...