pc-noob-race Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Witam. W załączniku zdjęcie. Czy ktoś może mi pomóc, muszę wyjąć dysk twardy tak żeby nic nie urwać. Przekręciłem ten mały, czarny zaczep w drugą stronę ale ani drgnie. Pozdrawiam i dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vries Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 8 minut temu, pc-noob-race napisał(a): Czy ktoś może mi pomóc, muszę wyjąć dysk twardy tak żeby nic nie urwać. pewnie trzeba wyjąc ten kołek, ale ja bym tam sprawdził w instrukcji płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc-noob-race Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Aaaaa ok już dałem radę. Ten zaczep trzeba siła wyciągnąć do góry i dysk sam wyskakuje. Dla potomności - płyta Gigabyte B550M. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke41 Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia Nie zdążyłem odpisać. dokladnie tak jak mówisz ..czasem dają śrubkę ale u ciebie jeszcze łatwiej 😄 procedura montażu odwrotna;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...