Vendeur Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Cześć, dopiero zaczynam swoją przygodę z TUYA i już pierwszy problem... Założyłem najpierw konto na www, następnie zainstalowałem aplikację i chciałem się do niej zalogować danymi z www. Niestety, pojawiał się bezsensowny monit, że nieprawidłowe dane. W ogóle dziwny zapis był, żebym podał jakiś "nr konta"... Nie wiem, co to niby za numer ma być, bo numeru ID konta nie dało się wpisać, a nr tel, ani email powodował właśnie rzekomą niezgodność danych... Ostatecznie musiałem się zarejestrować w aplikacji od nowa, tymi samymi danymi, co na stronie www. Da się te konta jakoś połączyć? Nie wiem, czy gdy dodam coś w aplikacji, to czy będzie widoczne na www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shalak Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Udało Ci się jakoś dojść o co w tym biega? Ja nie zakładaniem konta na www, ale od razu w apce, a potem chciałem się zalogować via WWW poprzez https://auth.tuya.com - pokazuje mi błąd "The account or password you entered is incorrect" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendeur Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Dałem sobie spokój z tematem... To jest jakaś kompletna bzdura, że nie można tym samym kontem zalogować się tu i tu. Musisz stworzyć konta osobno, mogą być chyba na te same dane. Pozostałem przy używaniu samej aplikacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...