harry Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Witajcie all. Muj kumpel pier........... glupoty ze AMD Duron 1.2 Ghz jest lepszy od Pentium 4 1.6 Ghz. Chcialbym sie spytac tu czy to prawda. Ps. Ja osobiscie twierdze ze Pentiak 1.6 lepszy :) Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm ciekawe gdzie to wyczytał?? w cdaction?? a moze sam wykoncypował?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 AMD DURON 1.2Ghz jest duuużo lepszy od starego Pentiuma 4 1.6Ghz Zróbcie benchmarki a się przekonacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm ciekawe gdzie to wyczytał?? w cdaction?? a moze sam wykoncypował?? co chcesz od cda spoko pisemko a może naczytał sie za dużo harrego pottera i sobie to wyczaarował :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe. wiem, że duron 1200 jest lepszy od celerona 1500 (w grach) a czasem od 1700 ale od P4 1.6 to nie wiem - nie miałem. ale jakoś nie chce mi się wierzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Od Williamette pewnie jest lepszy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 HEHE widze z tego co tu czytam to oglolem P4 rullez. No to chyba wygralem zaklad z tym kumplem o 5 zeta :P Ps. Jesli ktos jeszcze chce napisac to niech pisze im wiecej tym lepiej :D Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 No raczej nie wydaje mi sie aby Duron 1200 byl lepszy od P-IV 1600, oczywiscie mowa o w miare podobnych platformach, gdyby byl lepszy na pewno bylby juz sprzedawany jako 1600+... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Od P4 1.6 duron jest lepszy. Przeciez te pierwsze P4 były tak samo wolne jak obecne Celerony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 O czym wy ludzie wogóle mówicie ,odpalcie sobie takie głupie benchmarki jak chodżby: SisofSandra SuperPI 3DMark Test CPU Virtual Dub-kompresja video I się przekonacie że Duron 1200 będzie szybszy,wiem bo mialem przez ponad pół roku takiego procka to się orientuje w jego możliwościach, nowy Duron na jądrze Morgan w wielu testach wyprzedza nawet starego Athlona Thunderbird. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Co to znaczy lepszy? Bo jest to pojęcie bardzo względne, ale chodzi pewnie o wydajność i tu bywa różnie. Napewno w grach lepiej P4 ale wiele testów jest na korzyść Durona. Tu jest test co prawda Duron 1300 i P4 1700 http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/Dur...Duron_1300.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 To jednak dureń rullez :) :( Czyli jednak przegralem 5 zeta :( Hehe kumpel sie ucieszy :) Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...