LK Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Chciałbym zadac pytanie co myslicie o tym produkcie: http://4max.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=114 moze ktos juz to ma ??? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 bylo mostwo postow na ten temat tak samo duzo jak ludzi ktortzy posiadaja te diodki efekt calkiem calkiem ale do katody sie nie umywaja a cena katody z inwerterem niecale 10 pln wyzsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 bylo mostwo postow na ten temat tak samo duzo jak ludzi ktortzy posiadaja te diodki efekt calkiem calkiem ale do katody sie nie umywaja a cena katody z inwerterem niecale 10 pln wyzszaalbo nawet i nizsze patrzac na aurore. kupilem sobie irde i mam taka niebieska diode w nadajniku/odbiorniku i stajac na biurku rozswietla mi sufit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ...a nie lepiej zrobić sobie samemu, będzie Cie to kosztowalo najwyżej 10zl. Tu masz przykład: Na tym zdjęciu świeci w sumie 6 ledów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Bardzo fajnie wyszly te diodty. W dodatku niedrogo. U siebie tez chyba je zastosuje, bo na katode nie mam miejsca. W dodatku diodami mozna sie lepiej pobawic, bo jest mozliwosc nakierowania swietla na okreslone elementy. BTW to co to za plastik, w ktory wkladales diody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Bardzo fajnie wyszly te diodty. W dodatku niedrogo. U siebie tez chyba je zastosuje, bo na katode nie mam miejsca. W dodatku diodami mozna sie lepiej pobawic, bo jest mozliwosc nakierowania swietla na okreslone elementy. BTW to co to za plastik, w ktory wkladales diody? To są takie złączki jakich używa się do podpięcia power switcha, albo pc speakera w z obudowy do płyty gł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Czyli zwykle takie dziady gnizdka na gold piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Czyli zwykle takie dziady gnizdka na gold piny? Nie wiem czy o tym samym mówimy, ale pewnie tak. Takie jakie widać na ostatnim zdięciu pod wyświetlaczem epoxa (nawet pcspeaker nie podpięty jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Trzeba bedzie pomyslec, no ale coz... wazniejsze sprawy przede mna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...