pandzia97 Posted April 21 Report post Posted April 21 Poszukuje dobrego mikrofonu do komputera do 200/300 zł. Zależy mi na dobrej jakości, planuje zacząć przygodę z YouTube/Twitchem. Pod zwykłe rozmowy też się może przydać. Nie wiem co więcej mogę podpowiedzieć w tym temacie bo nie bardzo się na tym znam jednak chętnie odpowiem na pytania, które mogą pomóc w doborze. 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stempel91 Posted April 23 Report post Posted April 23 czy masz juz jakis statyw albo ramie ? czy mikrofon ma miec statyw. jesli do 300 zł to sugerowal bym bez ramienia korzystam z tego - co prawda nie do YT ani Tw https://www.empik.com/novox-nc-1-akcesoria-ramie-kosz-popfiltr-novox,p1331890072,elektronika-p?mpShopId=9219&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=22108835906&utm_id=22108835906&utm_term=empik_dom_i_ogrod&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAADwt86cbTY0VMRfKKTuZ9cBzkl0QG&gclid=CjwKCAjwn6LABhBSEiwAsNJrjoiSJhCqEzQb1ztkB0Dp8EUWDHglAiy74jJXipcOWKI7yWWLTFIw_xoCixEQAvD_BwE ale osobiście moge polecić (na nagrywanie tutoriali na potrzeby służbowe się nadaje i nie jest dorgi a solidnie wykonany) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...