Pribles Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia ogólnie czasem jak siedzę na FireFoxie to takie coś mi wywala AVG nie wiem za bardzo o co tu chodzi, próbowałem czyścić całą przeglądarkę i to samo mam dalej próbowałem adw cleaner, scana AVG i malwarebytes i też nic, tak o są wirusy dalej jakieś pomysły czy po prostu musi czekać mnie format dysku? 😞 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Wyszukując adres tej strony pojawia się kilka tematów zwiazanych z tym "zagrożeniem". Zachodzi możliwość błędnego wskazania autonomicznego wykrywania zagrożeń. Skan adresu przez Virustotal także nie jest negatywny. Sam tekst adresu strony wydaje się być jednak bardzo podejrzany. 45 minut temu, Pribles napisał(a): ...próbowałem adw cleaner, scana AVG i malwarebytes i też nic, tak o są wirusy... Usuwałeś całą historię, wszystkie pliki cookie i sprawdziłeś rozszerzenia przeglądarki? Usunąłeś calkowicie AVG i jego rozszerzenia w przeglądarce i dopiero w tedy sprawdziłeś innym antywirusem, aby wykluczyć wykrycie false/positive przez AVG? Edytowane 22 Kwietnia przez pitol321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia Wrzuć logi z narzędzia FRST, klikając inne pliki, wstaw plik FRST.txt i Addition.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pribles Opublikowano Niedziela o 20:53 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 20:53 Logi wysłałem Ci na priv @Dikson na priv też mi wyślij ew skrypt naprawczy @pitol321 tak, teraz nawet czyściłem przeglądarki całe, nie sprawdzałem rozszerzeń, jak mi się zachce to sprawdzę na incognito bez rozszerzeń czy też to się pojawia często AVG wariuje i wywala strony dając notke URL:Blacklist lub Phishing, nawet kiedyś wywalał np. allegrolokalnie jako URL:Scam xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...