hryna34141 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia Mam 3 wentylatory krux 0.8a 12v 120mm podłączone razem i chce je podłączyć do sys fan 2 i teraz pytanie czy wytrzyma płyta b550 aorus trzy wentylatory na jednym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia A mogę spytać dlaczego na jednym? Płyta chyba ma sporo więcej gniazd do podpięcia wentyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hryna34141 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia A nie wiem a to jakaś roznica ogólnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia Pobierz instrukcję pdf płyty i tam masz opisane ile dane złącze jest w stanie dostarczyć energii np 1A 12V. Przeważnie pozostałe złącza,takie jak sys _fan mają zasilanie prądem 1A i moc 12V,choć czasem zdarza się że gniazd na płycie jest mniej,ale można spokojnie podłączyć więcej wentylatorów pod jedno złącze,ale i to jest w specyfikacji płyty zaznaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Jak masz wiecej portów to rozdziel ja mam chyba pwr podpiete po 3 szt. na port no i lepiej to rozdzielic bo nie bedziesz mogl kontrolowac obrotow z poziomu biosu Edytowane 24 Kwietnia przez stempel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...