dzidzi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Cześć mam taką awarie: podczas startu kompa wypisuje 40GB Seagate...a na końcu wykrzykniki.Potem nie chce się załadować system pisze, że brak systemu a jest zainstalowany "nowiutki".Co począć??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Sprawdź kable, czy są dobrze połączone. Miałem takie akcje, jak ze zwykłych ide zrobiłem okrągłe metodą chaupniczą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Sprawdz kabel od HDD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 sprawdzic kabel, jego mocowanie, jesli czesto wypinasz dyski (tymsamym naruszasz kabel) a kabel jest 80-tka to masz 33% (na oko :lol: ) szansy ze uszkodziles kabel i stad te klopoty, ja juz to przeszedlem... Jesli nie, dysk... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...