shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 dla tych co nie ogladaja telewizji :D http://info.onet.pl/785615,12,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wygląda to nieciekawie. Dziwne że władze nić na ten temat nie mówią, oprócz tego że to nie robota terrorystów. Dziwne że władze nic na ten temat nie mówią, oprócz tego że to nie robota terrorystów. Jeszcze dziwniejsza jest ot że aż w tylu różnych miastach, które nie są wcale tak blisko siebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wyglonda to nieciekwaie. Dziwne że władze nić na ten temat nie mówią, oprócz tego że to nie robota terroeystów. na CNN mozna sobie posluchac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Aż trudno uwierzyć. Kilka lat temu były wyłączenia energii w Kaliforni teraz leży wschodnie wybrzeże. Nie zazdroszczę tym, którzy utknęli w tunelach w metrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Aż trudno uwierzyć. Kilka lat temu były wyłączenia energii w Kaliforni teraz leży wschodnie wybrzeże. Nie zazdroszczę tym, którzy utknęli w tunelach w metrze.U mnie w okolicy ktoś odpala sylwestrowe fajerwerki. Ciekaw jestem czy ma to jakiś związek ze sprawą. Stawiam 1 do 3 że to terroryści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmm a moja ciocia wlasnie mieszka w toronto i o tej godzinie wraca z pracy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ale jeśli to tylko awaria to i tak fajną mają tam infrastrukture. Jedna elektrownia miała awarie to przy okazji jeszcze 4 niedziałają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 A u mnie prąd wyłączają 2 razy w tygodniu. Pochlastać się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Cytat: "Na skutek awarii w Nowym Jorku przestała działać komunikacja. Stanęły autobusy, pociągi i metro. Tysiące ludzi zostało uwięzionych w wagonach kolei podziemnej stojących w całkowitych ciemnościach". To w USA autobusy zasilane są prądem z trakcji? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Bardzo wspolczuje. Przedwczoraj wrocilem z NYC i jak raz trafilem na metro z popsuta klima to myslalem ze sie za moment ugotuje a jechalem tylko parenascie minut a utknac na 2 godziny bez AC to juz tragedia. W domu tak samo grzeje niemilosiernie, "mury" cienkie wiec nic nie chronia brrrr wspolczuje. Jak na kilka godzin siadl prad po huraganie tez tak sympatycznie mialem. Atomowki: autobusy sa na diesla ale zamkneli czesc mostow i poszla sygnalizacja. Chociaz oni akurat sygnalizacji swietlnej nie potrzebuja bo zastepuje je klakson i pare tysiecy osob z Traffic Enforcement Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A do mnie do Chicago na szczescie nie doszlo. Ale gubernator stanu Illinois prosil o wylaczenie zbednych urzadzen elektrycznych aby odciazyc elektrownie, ale nie wlaczylem sie do akcji "odciaz elektrownie" i dalej eksploatowalem maszyne :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 cicho ja proboje sie dowiedziec czy moj jutrzejszy samolot bedzie lecial wogole bo ponoc cale JFK lezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wyłączą prąd w samolocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wyłączą prąd w samolocie ;]cicho badz i tak boje sie latac i mam lek wysokosci ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 LOL, największa potęga świata i prąd im siadł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wyłączą prąd w samolocie ;]cicho badz i tak boje sie latac i mam lek wysokosci ;P Nie ma się co bać. Każdy samolot wraca w końcu na ziemię. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wyłączą prąd w samolocie ;]cicho badz i tak boje sie latac i mam lek wysokosci ;P Nie ma się co bać. Każdy samolot wraca w końcu na ziemię. :wink: A ty jeszcze kolegę dobijasz :lol: ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Jak się bin laden dowie to bedzie draka.... Swoją drogą to rzeczywiście głupota żeby jedna awaria sparaliżowała pół kraju. Okazuje się że ameryke można łatwiej zniszyć niż się wydaje. :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A ty jeszcze kolegę dobijasz :lol: ;) :D Nie, tylko chcę go rozluźnić przed lotem :lol: Sam mam taki lęk wysokości, że ciężko mi na stół wejść, a latać czasami trzeba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 omfg mieszkam na long island na wschod on manhatanu, o 4:20 pm zabraklo problem, myslalem ze ze to tylku u nas na ulicy, sasiedzi powychodzili od razu na ulice i po elektryka dzwonili, brat chcial pojechac do kumpla, wjezdza na skrzyzowanie, a tam swialta nei dziala, rzad samochodow stoi, rodzicie wrocic z pracy z poltoragodzinnym opoznieniem, klima w domu nie dziala to bylo prawie jak w saunie :/, aha brat porobil pare fotek, moze pozniej wrzuce jak cos :D ciekawe ile kasy usa stracilo za ta noc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 LOL, właśnie, co się stanie jak się bin Laden dowie?? :lol: Wystarczy wywalić 1-2 elektrownie, żeby reszta stanęła i prąd straciły takie metropolie. A potem tylko jakiś atak biochemiczny i USA na kolanach. bk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...