Adam L Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Witam. Czy Celeron T pójdzie na płycie Asus P3V4X chipset VIA Apollo Pro133A? Może ktoś miał z czymś takim do czynienia? Pozdrawiam. Adam L. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Jest na forum przynajmniej jeden czlowiek ktory pedzi tualatina na BX'ie (AX6BC AOpena - mialem kiedys taka plyte :D ) to pewnie i na Twoim sie da. Sorry za gdybanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja podobno coś takiego mam ale na 440BX a nie Via i nie widziełem niegdzie na sieci ani na oczy tualatina na tym chipsecie no może że miał literkę T gdzieś w nazwie bo była wersja Via Apollo Pro 133 T na tulipany więc sprawdź w instrukcji czy twoja obsłubuje FC-PGA2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Sadzisz że tualatin pójdzie na każdym BX - mam wolną płyte Procomp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Nie nie na każdym 1) tualatin ma napięcie 1.475 więc płyta musi obsługiwać coś koło tego 2) nie każda płyta obsługuje mnożniki x10 - x14 3) inne nie przewidziane okoliczności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ...a czy na asus cubx pójdzie cele tualatin :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Z tego co pamiętam to CUBX dawał odpowiednio nikie napięcia ale czy da radęz tak wysokimi mnożnikami to nie wiem ale chyba tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...