stor Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Odpalilem stronke Microsoft i zaczalem zaciagac na dysk 180 dniowa wersje W2003_Enterprise. x09-22207.iso zajmuje mi na dysku 96MB. Odpalam to Daemonem i widze 550MBbajtowy obraz plyty - moge lazic po katalogach, ale nie moge niczego kopiowac na HDD oprocz plikow txt z pierwszego katalogu ani instalowac/robic upgrade systemu. No nic - biore sie za Nero - wypalam plytke i widze, ze ma ona po wypaleniu te 550MB. Dalej nic nie moge zrobic - caly czas blad odczytu plikow z plyty. Pod Dosem udalo mi sie przekopiowac kilka plikow z katalogu i386, ale przy nastepnych blad odczytu CD. Wypalilem jeszcze raz dla pewnosci i to samo. Mam na CD cos czego nie moge uzyc. Hmmm....o co biega? :-) z tego co widzialem to ISO zaciagnalem do konca bez zadnych bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Na przyszlosc to jak sciagasz iso to sobie najpierw virtuala zrob i zobacz jak to dziala. A jesli chodzi o problem to wydaje mi sie ze zle sciagnoles. Zrob taki bajer i sprawdz plytke na innym czytniku - np idz do kumpla. Jak zobaczysz ze nie dziala to popros kumpla zeby kupil jakas cdrw i nagral na nia twoje iso na jego nagrywarce. Jesli pojdzie na jego to pojdzie i na twoim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 To nie ma mprawa działać. Obraz ISO na hdd zajmuje ponad 600 MB. Masz sciągnięty tylko kawałek pliku i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja sciagnalem *bina i ona zajmuje 679MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja sciagnalem *bina i ona zajmuje 679MB Coś duze to, ja sciągnąłem polską wersje i ma tylko 647 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja sciagnalem *bina i ona zajmuje 679MB Coś duze to, ja sciągnąłem polską wersje i ma tylko 647 MB. rozmiar zalezy od systemu plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja sciagnalem *bina i ona zajmuje 679MB Coś duze to, ja sciągnąłem polską wersje i ma tylko 647 MB. rozmiar zalezy od systemu plikowPrzy jednym pliku maksymalna róznica wielkosci zalezna od systemu plików moze wynieść kilkadziesiąt kilobajtów więc napewno nie system plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja sciagnalem *bina i ona zajmuje 679MB Coś duze to, ja sciągnąłem polską wersje i ma tylko 647 MB. tez mam polska wersje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stor Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Boshhhhh bylem zmeczony dosc mocno podczas pisania posta, moze to mnie choc troche wytlumaczyc-na CD golym okiem widac wypalona niewielka czesc powierzchni. Zmylil mnie podglad tego ISO pod Winda. Sorki za troche bez sensu zalozony poscik i dzieks za zainteresowanie :-) Milego weekenda Wam zycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ej skad macie polska wersje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ekhmm. Microsoft rozdaje orginaly. A tak na serio emule, kaza i spolka tam szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...