basket4rap Opublikowano Wtorek o 15:26 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 15:26 Cześć. Sporo się naszukałem i kombinowałem, ale nie udało się - stąd moja wiadomość tutaj. O ile nie mam problemu z wygenerowaniem (z polskimi znakami) w CMD listy plików w formacie tekstowym do pliku o nazwie "0" przez poniższą komendę: mode con cp select=1250 dir /x /b>0.txt to nie mogę sobie poradzić z tym, co wpisać, aby generowana była listy plików bez rozszerzeń. Może ktoś pomoże... 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano Wtorek o 18:20 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:20 mode con cp select=1250 (for %i in (*.*) do @echo %~ni) > 0.txt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basket4rap Opublikowano Wtorek o 18:28 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:28 Pięknie dziękuję 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...