Skocz do zawartości
Exuvia

Komputer gamingowy do 15 tys.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Zależałoby mi na odświeżeniu sprzętu, bo mój obecny działał już z siedem, osiem lat i zaczyna niedomagać. Potrzebna byłaby cała pucha z nowym sprzętem, najlepiej takim, żeby poradził sobie z grami ostatnich kilku lat i najlepiej tymi, które wyjdą choćby w niedalekiej przyszłości. Przykłady to na przykład Oblivion Remaster, Expedition 33, takie rzeczy.

- Najlepszy monitor, jaki mam, to: Monitor Bezramkowy 22" cali CHiQ 22F650 100 Hz FreeSync FHD PC. Czy dobrze byłoby zainwestować w coś 4k z wysokim odświeżaniem?

- Zależałoby mi na jakimś dysku SSD, bo w obecnym sprzęcie mam tylko dysk C z 222 GB i większe gry musiały działać na HDD, co strasznie wydłużało ładowanie itd.

- Dałoby się jeszcze z Windowsem 10 czy jest już za późno?

- Czy jeśli zamówię to w zestawie, złożą mi to przed wysyłką? Czy coś poza instalacją systemu operacyjnego i podłączeniem przewodów trzeba będzie zrobić samemu po odbiorze? Bo przy moim obecnym PC nie wiedziałam, że trzeba jakoś włączyć dyski HDD i przez rok jechałam na 222 GB myśląc, że nie mam żadnych innych dysków, dopiero pan podczas czyszczenia komputera mnie uświadomił...

Edytowane przez Exuvia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi