melania1929 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Potrzebuję pomocy, na komputerach znam się tyle co umiem mówić po chińsku. Nie znam się totalnie a myślę nad zakupem nowego komputera. Chciałabym aby służył mi muzyki, obróbki zdjęć, zaawansowanych gier, są to moje priorytety. PROCESOR: intel core i9 PAMIĘĆ RAM: 128 GB SYSTEM: Windows 11 PRO CHŁODZENIE: MSI MEG Core Liquid S360 3x120mm karta graficzna:. NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER/AMD Radeon RX 7900 XTX to udało mi się ustalić, nie wiem co jeszcze do tego dobrać a co zmienić i jeżeli chodzi o skręcanie to znam osobę która może mi to zrobić więc o to się nie martwię. Czy to do siebie pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Czy coś ci grozi? Czy jesteś w niebezpieczeństwie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Pewnie że pasuje bierz. : )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 17 Maja Zgłoś Opublikowano 17 Maja Witam każdemu według potrzeb , zestaw PC składa sie średnio z 8 podzespołów podstawowych, czy dobrze przeanalizowałeś czy wybrany CPU + GPU spełni twoje oczekiwania ? 5 godzin temu, melania1929 napisał(a): jeżeli chodzi o skręcanie to znam osobę która może mi to zrobić więc o to się nie martwię. to dlaczego szczegółów nie ustalisz z ta osoba ? , a potem ewentualnie założyć temat: będę PC wykorzystywał do 1.2.3. , w tym będę korzystał z programów 1.2.3. ,czy zaproponowany zestaw jest ok czy coś zmienić. wisz jak już masz wydać worek pieniędzy to może warto było by sie zainteresować tematem, na co będą wydane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...