paladin Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Witam. Podkręciłem sobie Celerona 900 na 1200 poprzez podniesienie szyny ze 100 na 133 MHz. Dzięki temu mam szybsze pamięci i ogólnie zwiększoną wydajność systemu. Nie wiem natomiast co robi się z napięciem. Obecnie mam najniższe jakie miałem wcześniej czyli 1.75V czy mam je podnieść? Mam płytę Asus CUSL2-C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Witam. Podkręciłem sobie Celerona 900 na 1200 poprzez podniesienie szyny ze 100 na 133 MHz. Dzięki temu mam szybsze pamięci i ogólnie zwiększoną wydajność systemu. Nie wiem natomiast co robi się z napięciem. Obecnie mam najniższe jakie miałem wcześniej czyli 1.75V czy mam je podnieść? Mam płytę Asus CUSL2-C. Jezeli Ci chodzi bez zadnych zwisow to nie podnos. Jezeli kiedys cos sie zdazy nieoczekiwanego (czyt. zwis) podnies bardzo delilkatnie i pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...