Emil714 Opublikowano 23 Maja Zgłoś Opublikowano 23 Maja Cześć, Mój syn, który ma 11 lat upatrzył sobie klawiature Apex 3(pełnowymiarową z podkładką)i mysz Aerox 3 od Steelseries. Nie jestem graczem i się nie znam, a chciałbym żeby dobrze wydał swoją kasę. W każdym razie uważacie, że taki wybór będzie ok? Będzie ich używał głównie do grania, ale takiego wiecie- nie całymi dniami i nocami😉 z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi/podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 23 Maja Zgłoś Opublikowano 23 Maja Ja sam myślę czy aby nie kupić klawiatury i myszki od tej firmy tylko czekam aż wyjdzie nowa generacja po wypłacie zamierzam kupić pod warunkiem że będą na tyle ciche, w przeciwnym razie będę brał flagowe beqiety ale dalej się wacham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 23 Maja Zgłoś Opublikowano 23 Maja Klawiatura i mycha ok, jak nie będzie tym rzucać, albo walić w klawiaturę to wytrzyma długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...