BRD Opublikowano Poniedziałek o 06:33 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 06:33 Hej, mam dylemat którą płytę wybrać pod ten zestaw - https://proline.pl/koszyk/792ab078 (ceny w w koszyku poglądowe, bo części kupowałem w różnych miejscach) W przyszłości jest możliwe, że wymienię procesor na Ryzen 7 9800X3D, jeżeli ten z koszyka będzie niedomagał. Płyty, nad którymi myślę: ASUS B650E MAX GAMING WIFI - 649 zł + kod do gry Doom: The Dark Ages, który pewnie sprzedam MSI B850 GAMING PLUS WIFI - ~850 zł Jak jakikolwiek sens dopłacać do MSI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano Środa o 20:38 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:38 Jak nie potrzebujesz nowszego chipsetu B850,to nie ma sensu dopłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano wczoraj o 05:21 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 05:21 pytanie czy wolisz dopłacać jakieś 400 zł (doliczając gre) do: lepszej sekcji zasilania wiekszej ilości portów usb dodatkowego slotu PCIe 4.0 Defacto obie płyty obsłużą 9800 x3d. ja bym nie dopłacał do b850 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...