lucas0 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 1)kici kici mial mial mial balanga balanga do samego rana kici kici mial mial mial balanga balanga hej 2)na nananana o o na nananana Tak, poszukuje tych nagran , moze ktos je ma ?? :D Nie znam tytulow wiec napisalem co pamietam :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 1)kici kici mial mial mial balanga balanga do samego rana kici kici mial mial mial balanga balanga hej 2)na nananana o o na nananana Tak, poszukuje tych nagran , moze ktos je ma ?? :D Nie znam tytulow wiec napisalem co pamietam :D Pozdrawiam a z główką wszystko wporządku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja jak najbardziej ale nie wiem jak Ty :mrgreen: takie to dziwne dla Ciebie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja jak najbardziej ale nie wiem jak Ty :mrgreen: takie to dziwne dla Ciebie ? :) nooooo troche dziwne :twisted: :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3xter Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 No ja tez bym sobie zapodałte nagranka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja szukam jeszcze bumszalala lal lal oraz rikitiki fiki miki liki bal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 2 - ja wiem o jaki kawalek chodzi, ale nie pamietam nazwy jest on chyba z 97 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 2 juz mam , jeszcze 1 szukam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...