sobiepan92 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja Cześć, tak jak w temacie mam ww problem. Mam płytę Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX DDR5 LGA1700, chłodzenie Arctic Liquid Freezer III Pro 360 i obudowę Phanteks Eclipse P600S Silent. Nie wiem jak podłączyć wiatraki z obudowy i AIO do płyty. AIO planuje wsadzić do wtyczki cpu_fan ale wiatraki od obudowy mają naklejkę żeby podłączyć pod to samo gniazdo. Proszę o wskazówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasiastyTej Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja AIO napewno pod cpu_fan a wentylatory od obudowy do sys_fan1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan92 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja (edytowane) tylko, że kabel nie dostanie 😕 przedłóżka? Edytowane 27 Maja przez sobiepan92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak_PL_GDA Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja Przecież tam na stronie jest instrukcja FILM jak to zrobić. https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-Pro-360/ACFRE00180A PROŚCIEJ już chyba się tego nie da wytłumaczyć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...