Mandamin Posted May 28 Report post Posted May 28 Witam poleciłby ktoś jakieś słuchawki do 400zł max jeżeli tam 20-30zł więcej będzie to jeszcze jakoś ujdzie. Zależy mi na słuchawkach przewodowych albo przewodowe+bezprzewodowe że kiedy chce mogę na kablu używać a innym razem bez co ważne z długim kablem i przede wszystkim aby miały dobry bass i ogólnie jakość dźwięku. Potrzebne mi są głownie do gier mikrofon wiadomo aby bez jakiś anomali działał czysto itp. Na oku miałem Logitech G Pro X ale widziałem opinie innych że coś tam się z nimi dzieje kabel się łamie itp a za tą cenę takie wady są nie do przyjęcia według mnie macie jakieś propozycje ? Myślałem też trochę o słuchawkach od HyperX ale nie wiem jak one się sprawuje może ktoś ma i powie czy warte są tej ceny czy tam się nic nie przeciera zbytnio kable czy ta eko skórka na nausznikach. Mam nadzieje że pomożecie w dokonaniu jakiegoś sensownego wyboru 😄 Dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stempel91 Posted May 29 Report post Posted May 29 jesli nie zalezy Ci na BT to hybex cloud alpha albo razer blackshark v2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandamin Posted June 1 Report post Posted June 1 A SteelSeries Arctis Nova 3 albo trochę droższe tylko lipa ze bez mikro Audio-Technica ATH-M40X. Podobno te Technica sa bardzo dobre. Moze jest jakaś konfiguracja z mikrofonem ale co myślisz o tych dwóch ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...