Skocz do zawartości
okon_pl

Laptop do 4500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

chciałbym prosić o radę, poszukuję laptopa w kwocie 4000-4500 zł, który będzie tak naprawdę używany do wszystkiego - przeglądanie Internetu, oglądanie filmów, słuchania muzyki, gry, prace biurowe (MS Office, RStudio, VSC, SSMS), bez żadnych programów graficznych typy Adobe itp. Mam na oku dwa laptopy Acer nitro V16 oraz HP Victus 15. Szukam też laptopa, który oprócz dedykowanej karty graficznej będzie miał również integrę (idealnie byłoby, gdyby na baterii wytrzymał +- 1,5-2h podczas przeglądania Internetu, oglądania filmu itp. czyli pracy bez większych obciążeń). Laptop powinien posiadać już system operacyjny. Proszę o radę czy laptopy, które wymieniłem powyżej są warte uwagi czy może są inne lepsze wybory? Będę niezmiernie wdzięczny za wszelkie sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Siostra jest grafikiem i przez chwile pracowała na Victusie (nie chodzi mi o wydajność w renderze) - bardzo narzekała na korzystanie w codziennych zastosowaniach. Z kolei ten Acer wygląda plastikowo. Wybrałbym Lenovo LOQ 15 - ryzenem 7840hs + 4050, albo Asus tuf gaming f15 (głównie ze względów estetycznych)

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi