Lovtza Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Jak zainstalowac tak zeby dzialalo i gdzie, pliki Msgrru32.dll i Msgr2ru.dll ktora sa odpowiedzialne w Word za sprawdzanie pisownie jezyka rosyjskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 jak korzystasz z Worda i chcesz sprawdzic pisownie to automatycznie powinien sie program zapytac czy zainstalowac nowy jezyk do sprawdzenia pisowni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hmmm wlsanie chldzo oto ze zainstalowalem full wesrje office wszsytko co sie dalo. Tyle ze brat kupic klawiature co ma tez ruskie litery i podbno te pliki moja pomogac w pisaniu, czyli sprawadzac bledy. On przyniosl mi te pliki ale nie wiem gdzie je wziucic by spelnialy swoje zadanie :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedProof1031 C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedProof1033 Tam są biblioteki dll słowników, przynajmniej w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...