KubaQ Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Hej, "składam" nowy komputer, lecz nie jestem najlepszy w dobieraniu komponentów, chciałbym abyście wytkneli wszystkie błędy, które znajdują się w tym zestawie: https://www.morele.net/kategoria/dyski-ssd-518/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=1414705 jeśli chcecie zaproponować coś innego niż to, co jest w zestawie, śmiało pisać 🙂 (fajnie aby nie przekraczało 13k zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Witam dopłacił bym 100pln. do zasilacza 1000W dysk pod system w podobnych pieniądzach można kupić o trochę lepszych parametrach np. Dysk SSD Patriot VP4300 Lite 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (VP4300L2TBM28H) Dysk SSD Lexar NM790 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (LNM790X002T-RNNNG) Dysk SSD ADATA Legend 900 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (SLEG-900-2TCS) płytę główna innego producenta Płyta główna MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Płyta główna MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI TUF GAMING B850-PLUS WIFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Cześć, przepraszam ,że się tak wtrącę trochę dygresją , ale za 2-3 miechy też będę składał PC i mam pytanie co do RTX5080 od Gigabyte , bo widzę , że ludzie najczęściej biorą od Gigabyte , a mianowicie co z tym wyciekającym żelem z kart od Gigabyte to już ogarnięte czy po prostu ludzie nie zawracają sobie tym głowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_macholl Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 19 minut temu, Makumba_Ska napisał(a): Cześć, przepraszam ,że się tak wtrącę trochę dygresją , ale za 2-3 miechy też będę składał PC i mam pytanie co do RTX5080 od Gigabyte , bo widzę , że ludzie najczęściej biorą od Gigabyte , a mianowicie co z tym wyciekającym żelem z kart od Gigabyte to już ogarnięte czy po prostu ludzie nie zawracają sobie tym głowy? Poczekałbym na 5080 Super 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 8 minut temu, A_macholl napisał(a): Poczekałbym na 5080 Super 🙂 Myślałem nad tym , ale budżet będę miał taki max 11-12k właśnie i raczej nie wyrobię z sianem na 5080 SUper z 9800x3d 😄 , jeszcze raz przepraszam za off top , ale myślę , że zakładanie nowego tematu nie miało sensu 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...