clooney Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 jak w temacie, bo chyba Ci spieszy o 1h :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 jak w temacie, bo chyba Ci spieszy o 1h :lol: No spieszy sie, nie wiem czemu... cos sie na serwerze musialo sypnac. Na razie mozesz sobie strefe czasowa przestawic na 00 i bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 OKI, nie bardzo mi to przeszkadza, to było tak dla informacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hyhy, jaki punktualny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 :roll: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 :roll: :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Ja niedawno musiałem przestawić na +2H. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Szczęśliwi czasu nie liczą. :D :D :D :D ______________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...