szatan1234 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Witam, Potrzebuje pomocy w wyborze monitora pod gry głównie gram w counter strike'a dlatego zależy mi na dużej ilości Hz, ale chciałbym też pograć w inne gry, głównie gram w gry z otwartym światem wiedźmin, gta itp. Mój komp to 7800x3d+rtx5070. Po zrobieniu rozeznania najbardziej przypadł mi do gustu monitor dell alienware aw2725qf. Co sądzicie o tym monitorze bo na papierze wydaje się być spoko bo ma tryb fhd360hz (dobry do cs'a) oraz tryb 4k180hz... W 4k pewnie nie pogram bo grafika raczej nie pozwoli osiągnąć tych 180 FPS, chyba że w starszych grach, ale może kiedyś wymienię grafikę na coś mocniejszego więc ten tryb przyda mi się "na zaś" 😀 Co sądzicie o tym monitorze oraz czy macie jakieś inne propozycje? Dodam że nie chciał bym wydać więcej niż 2000 zł Edytowane 6 Czerwca przez szatan1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca Witam kupując Dell raczej nie będziesz zawiedziony , ja rozważam zakup jako drugi monitor 2k ze względu na podświetlenie Philips Momentum 27M1F5500P/00 ale jest tyż wersja 4k Philips Momentum 27M1F5800/00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...