Lenyx44 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Witam, przeniosłem stary pc do nowej obudowy zalman i3 neo argb, ma 4 wentylatory 3+1 tył, 3 frontowe spięte wtyczkami z których wychodzi 4 pinowy wtyk + tylni z którego wychodzi 3 pinowy wtyk, na płycie głównej został tylko jedno wejście 4 pinowe sys fan, jak to podłączyć ? jak podłącze 4pinowym to tylni nie bedzie się krecił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Witam prociem pan , zdjęcie przedstawia kontroler argb a płyta główna nie posiada odpowiedniego gniazda xD a czy ten wiatrak tylni tez ma wyprowadzenia na wtyczki męskie i żeńskie tak jak wiatraki z przodu ? bo jeśli ma tylko żeńskie tak jak trzymasz w ręce to można podłączyć do ostatniego wiatraka z przodu bo wtyczka męska powinna być wolna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenyx44 Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca dziękuje za odpowiedź, znalazłem przejściówke z molex na 3pin i podłączyłem tylni wentylator tą przejściówką i teraz wszystko działa, temat do zamknięcia 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...