Skocz do zawartości
KOstek

Gigabyte 7VRXP. Pytanko o BIOS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

MAm pytanko czy dogrywaliscie juz nowego BIOS'a do tej plytki. Chodzi mi tu o F7. Ja juz go dogralem i nie wiedze zadnej roznycy miedzy F6. I czy po dograniu wasz BIOS chodzi tak jakby w zwolnionym tempie (tak jakby bylo slabe odswiezanie)? Chyba wiecie o co chodzi? Bo w F4 takiego zjawiska nie bylo.

I jeszcze jedno pytanko. Na ile najwiecej udalo wam sie puscic FSB na tej plytce???

Z gory dziex za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy F7 w stosunku do F6 mam 100 3dmarków więcej. A bios to wogule inaczej wygląda jak ten z F3 czy 4 i wogule gdzie indziej sie do niego włazi a jak miałem radka to f4 spowalniał mi go dwukrotnie :x a fsb to załatwcie mi sklep w Krakowie w którym są samsungi luba nanye to zobaczę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam F7 nie zauważyłem żadnej róznicy w dzialaniu kompa w porownaniu do F6, fsb spox chodzi na 145 dalej nie probowalem (wtedy postuje jako 2000+) ale musze dać +7,5%Vcore (1800+ AGOGA 0204VPGW) i Titan D5TB nie daje rady wiec jade na 1900+ na napieciu default. ogólnie proc na Titanie i Radeon (295/315) robią w kompie niezły piec więc jadę na default. Jak zacznie mi brakować mocy to zaczne myślec nad lepszym chlodzeniem (ostatnie uwagi troche OT ale co tam)

GA-7VRXP rulez!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w pcprojekcie.pl nie maja samsungow?? Ja tam kupowalem swojego kompa chodz mieszkam 220 km od krakowa i akurat wtedy nie mieli i dali mi jakies pamieci SEITECA i tez nie bardzo jestem z nich zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...