KOstek Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Witam! MAm pytanko czy dogrywaliscie juz nowego BIOS'a do tej plytki. Chodzi mi tu o F7. Ja juz go dogralem i nie wiedze zadnej roznycy miedzy F6. I czy po dograniu wasz BIOS chodzi tak jakby w zwolnionym tempie (tak jakby bylo slabe odswiezanie)? Chyba wiecie o co chodzi? Bo w F4 takiego zjawiska nie bylo. I jeszcze jedno pytanko. Na ile najwiecej udalo wam sie puscic FSB na tej plytce??? Z gory dziex za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Przy F7 w stosunku do F6 mam 100 3dmarków więcej. A bios to wogule inaczej wygląda jak ten z F3 czy 4 i wogule gdzie indziej sie do niego włazi a jak miałem radka to f4 spowalniał mi go dwukrotnie :x a fsb to załatwcie mi sklep w Krakowie w którym są samsungi luba nanye to zobaczę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 mam F7 nie zauważyłem żadnej róznicy w dzialaniu kompa w porownaniu do F6, fsb spox chodzi na 145 dalej nie probowalem (wtedy postuje jako 2000+) ale musze dać +7,5%Vcore (1800+ AGOGA 0204VPGW) i Titan D5TB nie daje rady wiec jade na 1900+ na napieciu default. ogólnie proc na Titanie i Radeon (295/315) robią w kompie niezły piec więc jadę na default. Jak zacznie mi brakować mocy to zaczne myślec nad lepszym chlodzeniem (ostatnie uwagi troche OT ale co tam) GA-7VRXP rulez!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A w pcprojekcie.pl nie maja samsungow?? Ja tam kupowalem swojego kompa chodz mieszkam 220 km od krakowa i akurat wtedy nie mieli i dali mi jakies pamieci SEITECA i tez nie bardzo jestem z nich zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Mi też chcieli wcisnąć to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ale się nie dałem :) oni tylko takie pamięci mają i żadnych innych jeszcze jakieś total noname shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 256mb DDR PC2700 333mhz w Action kosztuje 229zl netto czyli 280zl brutto. Chyba sobie sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...