Skocz do zawartości
Sh4d0W

Fortron FSP300-60PNA(PF)

Rekomendowane odpowiedzi

Do wszystkich posiadaczy tegoż zasilacz czy ktoś mógłby zrobić jego zdjęcie ? Proszę o to gdyż mój zasilacz stadnardowo (tzn dziurk do monztażu tak pasują oraz cały tak pasuj) ma wentylator do góry :? Rozręcałem go i niby nie wygląda na przkręcony więc nie wiem co jest grane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinien miec wentyl od spodu, ale to moze byc poprostu odwrotne rozmieszczenie otworow w obudowie, ktora nie przewidziala ssania od spodu zasilacza tylko wydmuch na tylnej jego sciance, sprawdz po ktorej stronie masz gniazda do kabla w zasilaczu, patrzac od tylu obudowy powinno byc po lewej jezeli masz po prawej to zonk- wina obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinien miec wentyl od spodu, ale to moze byc poprostu odwrotne rozmieszczenie otworow w obudowie, ktora nie przewidziala ssania od spodu zasilacza tylko wydmuch na tylnej jego sciance, sprawdz po ktorej stronie masz gniazda do kabla w zasilaczu, patrzac od tylu obudowy powinno byc po lewej jezeli masz po prawej to zonk- wina obudowy.

Otwory mam tak umieszczone aby wywiew był do góry :-D. A więc ZONK, trza będzie ciać :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...