Sh4d0W Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Do wszystkich posiadaczy tegoż zasilacz czy ktoś mógłby zrobić jego zdjęcie ? Proszę o to gdyż mój zasilacz stadnardowo (tzn dziurk do monztażu tak pasują oraz cały tak pasuj) ma wentylator do góry :? Rozręcałem go i niby nie wygląda na przkręcony więc nie wiem co jest grane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 foty sa w watku o tym zasilaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Tam nie ma czasami fotek GTP i tego drugiego ? PNA nie zauważyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Powinien miec wentyl od spodu, ale to moze byc poprostu odwrotne rozmieszczenie otworow w obudowie, ktora nie przewidziala ssania od spodu zasilacza tylko wydmuch na tylnej jego sciance, sprawdz po ktorej stronie masz gniazda do kabla w zasilaczu, patrzac od tylu obudowy powinno byc po lewej jezeli masz po prawej to zonk- wina obudowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Powinien miec wentyl od spodu, ale to moze byc poprostu odwrotne rozmieszczenie otworow w obudowie, ktora nie przewidziala ssania od spodu zasilacza tylko wydmuch na tylnej jego sciance, sprawdz po ktorej stronie masz gniazda do kabla w zasilaczu, patrzac od tylu obudowy powinno byc po lewej jezeli masz po prawej to zonk- wina obudowy. Otwory mam tak umieszczone aby wywiew był do góry :-D. A więc ZONK, trza będzie ciać :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...