BST Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mam do Was pytanie właśnie związane z Radkiem 9700. Karta pełen wypasik oczywiście, ale mam jeden mały niedosyt. Mianowicie: Obraz na TV mam spłaszczony o jakieś 5-10% i z góry i dołu ekranu czarne pasy szerokości około 5 % obrazu każdy.Dzieje się to bez względu na rozdzielczość, odświeżanie itp. Nie pomaga rozszerzanie obrazu w opcjach zaawansowanych wyjścia TV. Zniekształcenie udało się skompensować poprzez zwężenie szerokości. Efekt generanie taki jak na Gf2MX bez Tvtool'a. Nie pomaga nawet tryb teatralny, a dołożony do sterów Omegi overscan nic nie zmnienia w obrazie (tylko chyba do modeli AIW) Jak jest u WAS, udało się Wam się coś z tym zrobić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 to jest rozdzielka... ty ustawic mozesz rozdzielke 640x480 a telewizor ma rozdzielke 752x520 cyz jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BST Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Tak to prawda Pal na telewizorze to 720X568 (głowy nie dam :roll: ), ale zastanawiam sie czy nie można tego jakoś załatwić i tak jak na GF TVtool'em zlikwidować ten overscan.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 U mnie tak było na R 8500. Przydało by się to usunąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...