Major303 Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca Szukam przyzwoitej myszy do gier, minimum 2 programowalne przyciski + zmiana DPI. Próbowałem szukać na stronach anglojęzycznych, ale tam polecają jako opcje budżetową sprzęt za 400 złotych. jeśli chodzi o rozmiar to nie będą przeszkadzać mi duże myszy, te zaprojektowane jako małe prawdopodobnie będą za małe. Wstępnie znalazłem Genesis Krypton 290, mam z tą firmą dobre doświadczenie, nie robią wysokiej klasy sprzętu, ale w tej cenie to nie ma co narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildpig Opublikowano 15 Czerwca Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca G403 hero kosztuje 259, G502 da sie wyrwac za 189 (karen przez allegro). W obu przypadkach masz pewnosc ze bedzie ok (pomijam loterie z dwuklikiem po latach;). Od dwoch lat pracuje na G502X (bezprzewodowa wersja) i jest dobrze (zero dwuklika, jedynie estetyka kuleje przez starte gumy, ale to norma u logiego). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Akurat w tym budżecie kupisz Logitech g502 Hero więcej do szczęścia nie trzeba a jak za drogo A jak się pospieszysz to kupisz świetna myszkę w promocji za 50z lhttps://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/myszy-komputerowe/myszki-uniwersalne/mysz-steelseries-prime?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=561486&utm_campaign=2025-06&utm_term=Myszki&ceneo_spo=false&ceneo_cid=d5341ce5-d790-4245-33ce-9b4f9b2e45c8 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 3 godziny temu, robertsup napisał(a): Akurat w tym budżecie kupisz Logitech g502 Hero więcej do szczęścia nie trzeba a jak za drogo A jak się pospieszysz to kupisz świetna myszkę w promocji za 50z lhttps://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/myszy-komputerowe/myszki-uniwersalne/mysz-steelseries-prime?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=561486&utm_campaign=2025-06&utm_term=Myszki&ceneo_spo=false&ceneo_cid=d5341ce5-d790-4245-33ce-9b4f9b2e45c8 Dostanę na Dzień Ojca. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major303 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) G502 Hero czasami mi się gdzieś tam przewijał, ale cena (+-230 złotych) według mnie wygórowana. Nie zbankrutuję po zakupie tego, ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie ma czegoś tańszego co będzie działać tak samo. Też mam bardzo złe doświadczenie ze sprzętem Logitecha, ale nie z myszkami, więc mogę im dać jeszcze jedną szansę. Edytowane 16 Czerwca przez Major303 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Micro usb a w opisie producenta usb-c ale wprowadzają w błąd no! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildpig Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 4 godziny temu, Major303 napisał(a): G502 Hero czasami mi się gdzieś tam przewijał, ale cena (+-230 złotych) według mnie wygórowana. Nie zbankrutuję po zakupie tego, ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie ma czegoś tańszego co będzie działać tak samo. Też mam bardzo złe doświadczenie ze sprzętem Logitecha, ale nie z myszkami, więc mogę im dać jeszcze jedną szansę. 230? https://www.ceneo.pl/73525682 Allegro to karen o ktorym pisalem, ale mozesz tez jeszcze bardziej przycebulic na amazonie. Genesis przy jakimokolwiek logitechu to bida z nedza. Pojdz do jakiegos elektromarketu i pomacaj co maja i moze zweryfykujesz swoje zdanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major303 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca Miałem 2 myszki od Genesis, właśnie teraz wymieniam Xenon 770 bo padł przycisk rolki po 5 latach pracy. Nie jest to żadna wysoka półka, ale są tanie i działają, a tego nie można powiedzieć o wszystkich myszkach (np. mam bardzo złe doświadczenie z A4Tech). Widziałem tą ofertę od Karen, ale mają dużo negatywów. Amazon jest "legitny" ale wysyłają pocztą polską, kilka razy mi się zdarzyło, że przesyłka przyszła rozerwana, ktoś na poczcie siedzi i otwiera paczki jak mu się nudzi. Na razie będę szukał dobrych ofert tego G502 Hero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildpig Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca Szukaj zatem i przeplacaj. Karen mial kiedys normalne stacjonarne sklepy a na allegro chroni cie samo allegro. A amazon z prime (tym od ichniejszej tv za 50zl na rok) ma darmowe wysylki kurierem - nigdy nic nie przywiozla poczta, ostatnio byl inpost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major303 Opublikowano wczoraj o 11:19 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 11:19 Kupiłem Corsair Katar Pro XT, 40% ceny G502 Hero. W tej cenie nie ma co wybrzydzać, jakość wykonania dobra. Ale jest dosyć mała, i dodatkowe klawisze nie działają bez iCUE (a iCUE to porażka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...