Skocz do zawartości
Major303

Mysz przewodowa +-100-200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam przyzwoitej myszy do gier, minimum 2 programowalne przyciski + zmiana DPI. Próbowałem szukać na stronach anglojęzycznych, ale tam polecają jako opcje budżetową sprzęt za 400 złotych. jeśli chodzi o rozmiar to nie będą przeszkadzać mi duże myszy, te zaprojektowane jako małe prawdopodobnie będą za małe. Wstępnie znalazłem Genesis Krypton 290, mam z tą firmą dobre doświadczenie, nie robią wysokiej klasy sprzętu, ale w tej cenie to nie ma co narzekać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G403 hero kosztuje 259, G502 da sie wyrwac za 189 (karen przez allegro). W obu przypadkach masz pewnosc ze bedzie ok (pomijam loterie z dwuklikiem po latach;). Od dwoch lat pracuje na G502X (bezprzewodowa wersja) i jest dobrze (zero dwuklika, jedynie estetyka kuleje przez starte gumy, ale to norma u logiego).

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, robertsup napisał(a):

Dostanę na Dzień Ojca. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G502 Hero czasami mi się gdzieś tam przewijał, ale cena (+-230 złotych) według mnie wygórowana. Nie zbankrutuję po zakupie tego, ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie ma czegoś tańszego co będzie działać tak samo.
Też mam bardzo złe doświadczenie ze sprzętem Logitecha, ale nie z myszkami, więc mogę im dać jeszcze jedną szansę.

Edytowane przez Major303

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Major303 napisał(a):

G502 Hero czasami mi się gdzieś tam przewijał, ale cena (+-230 złotych) według mnie wygórowana. Nie zbankrutuję po zakupie tego, ale trzeba sobie zadać pytanie czy nie ma czegoś tańszego co będzie działać tak samo.
Też mam bardzo złe doświadczenie ze sprzętem Logitecha, ale nie z myszkami, więc mogę im dać jeszcze jedną szansę.

230? https://www.ceneo.pl/73525682

Allegro to karen o ktorym pisalem, ale mozesz tez jeszcze bardziej przycebulic na amazonie.

Genesis przy jakimokolwiek logitechu to bida z nedza. Pojdz do jakiegos elektromarketu i pomacaj co maja i moze zweryfykujesz swoje zdanie.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem 2 myszki od Genesis, właśnie teraz wymieniam Xenon 770 bo padł przycisk rolki po 5 latach pracy. Nie jest to żadna wysoka półka, ale są tanie i działają, a tego nie można powiedzieć o wszystkich myszkach (np. mam bardzo złe doświadczenie z A4Tech). Widziałem tą ofertę od Karen, ale mają dużo negatywów. Amazon jest "legitny" ale wysyłają pocztą polską, kilka razy mi się zdarzyło, że przesyłka przyszła rozerwana, ktoś na poczcie siedzi i otwiera paczki jak mu się nudzi. Na razie będę szukał dobrych ofert tego G502 Hero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj zatem i przeplacaj. Karen mial kiedys normalne stacjonarne sklepy a na allegro chroni cie samo allegro. A amazon z prime (tym od ichniejszej tv za 50zl na rok) ma darmowe wysylki kurierem - nigdy nic nie przywiozla poczta, ostatnio byl inpost.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi