tomasz Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Czy jest jakiś soft do sprawdzenia prędkości obr. dysku twardego i innych jego parametrów? Jeszcze takiego nie widziałem, a chciałbym sprawdzić czy mój HDD Barracuda 120 GB ma żeczywiście 7000 obr/min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 moze wtym programie ale nie jestem pewien Sandra [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Otóż nie. Sandra nie podaje prędkości obrotowej HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Otóż nie. "Sandra" nie podaje prędkości obrotowej HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...