Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zamierzam kupic słuchawki nauszne(pełne)do koło 100 zł. Przeglądam oferty w necie ale raczej cieko się rozenac :/ Mieskszam w małym mieście wiecjesli bym jakieś soie upatrzył to tylko na zamowienie mogł bym je mieć, wiec lupowanie w ciemno :/ Macie jakieś propozycje takich słuchawek? Dobrze by było aby ktoś posiadał polecane przez siebie albo przynajmniej miał styczność z nimi :? Znalazłem w sumie tylko 2(no 3 za 99 zł) na wp.pl :/ Bo gdy wszedłem na google i stad wyszukiwałe sklepow to był nie lada problem z wybieraniem tych pozniżej 300 zł ;) Moje dotychczasowe znaleziska ;) pierwsze drugie trzecie Prosze o porade jakie wybrać.. wiadomo ze musza być dobre i do ~100 zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mnie się te drugie podbają, ale to tylko na wyczucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 zbytnio sie nie znam na tym wszystkim ale te z 3 linka wygladaja na jakies lepsze (pasmo przenoszenia 14Hz-24000Hz), ale tak naprawde mysle ze kotrych bys nie kupil to bedziesz zadowolony (chyab ze masz jakies naprawde czule uszy :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hmm nie sa to rewelacyjne firmy na pewno jezeli chodzi o sprzet muzyczny. Przydalby sie jakis technics. A moze poszukaj na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hm dopiero co sie skapowałem ze ojciec ma te philipsa :/ Przynajmniej wiem jaki brzecza ;) Chyba kupie te panasonica(84 zł) choc to bedzie zalezało od tego jak bede mogł je kupic w swoim miescie.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hm dopiero co sie skapowałem ze ojciec ma te philipsa :/ Przynajmniej wiem jaki brzecza ;) Chyba kupie te panasonica(84 zł) choc to bedzie zalezało od tego jak bede mogł je kupic w swoim miescie.. ;/ tez za 69zl chyba sie niczym nieroznia... pasmo przenoszenia takie samo...:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Jacek, w tej cenie nie ma różnicy co kupisz; kup takie, żeby wygodne były ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ja polecam panasonic RP-HT21 Moje jedyne sluchawki, ktore wytrzymaly kilkadziesiat upadkow (zahaczenie o kabel i trzask na podloge :D ), poza tym po roku ciaglego(prawie) uzytkowania dzwiek nadal brzmi tak samo; bas- niczego sobie, sopran- niczego sobie, zero trzeszczenia, skrzypienia itp. Cena tez niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ja mam technicsa takieg wlasnie za 100zl i jestem zadowolony z tego sprzetu mysle ze nic duzo lepszego nie kupisz za ta cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Jacek, w tej cenie nie ma różnicy co kupisz; kup takie, żeby wygodne były ;] hehe tylko ze nie mam w sumie mozliwosci sprawdzenia czy beda wygodne :) Bede brał w ciemno chyba :/ bo nie ma jak inaczej :/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ja mam media techa ... czekaj jak one sie nazywaly ... Taurus :) Dalem za nie troche ponad 40 zl ... moze super jakosci to one nie maja ale na lan party sie nadaja :) i do tego jest mikrofon :D mozna sobie team speak'a zainstalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Za tą cenę nic dobrego się nie znajdzie raczej. No ale to kwestia tego w jakim stopniu jest się wyczulonym na to jak gra. http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpp&i=591 Wiem, że drogie ale podobno jedne z najtańszych sensownych słuchawek (wg "HI-FI i Muzyki"). Ja posiadam http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpp&i=590, które podobno są sensacją w swojej cenie (grają jak 3x droższe nauszniki firm AKG, Beyerdynamic, Sennheiser itp.). Po przeczytaniu entuzjastycznych recenzji oraz opinii zwykłych użytkowników na www.head-fi.org kupiłem w ciemno (nie miałem możliwości posłuchać) i nie żałuję. Tak więc jeśli chciałbyś zaszaleć-kupuj. Wiele osób poleca także tonsile SD-426. W swojej cenie koszą konkurencję. Oczywiście doradzam posłuchać samemu w sklepie (jeśli w ogóle dadzą). Aha, wszystkie wymienione nauszniki są wokółuszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 - te mi się podobają :/ : http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpp&i=591 Tylko jak to jest z tym pałakiem? ;) Ten czarny pasek jest wysuwany? Prawdę mowiac nie miałem styczności z taka wersją .. :/ 120 zł to jeszcze mogę wydać, ale nei wiem czy są warte.. w sumie opis ich jest niezły wiec bedę musiał chyba załatwić te 20 zł :? Dzięki za porady ! :) ps. fajny sklepik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 - te mi się podobają :/ : http://www.baltrade.pl/bn/?o=shpp&i=591 Tylko jak to jest z tym pałakiem? ;) Ten czarny pasek jest wysuwany? Prawdę mowiac nie miałem styczności z taka wersją .. :/ 120 zł to jeszcze mogę wydać, ale nei wiem czy są warte.. w sumie opis ich jest niezły wiec bedę musiał chyba załatwić te 20 zł :? Dzięki za porady ! :) ps. fajny sklepik :) Są warte, i są wygodne ;] Jak pamiętam, to ten czarny pasek się wyciągał sam przy nakładaniu słuchawek na głowę i sam chował po ich ściągnięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Hm wiec sobie zartujesz z tym ze są wygodne? ;) heh jak są chociaz o niebo lepsze od tych tanszych philipsa .. to juz własnie zastanawiam się gdzie tu najtaniej je kupic :) wydatek 120 zł to nic w porownaniu do 500 zł mandatu.. hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Hm wiec sobie zartujesz z tym ze są wygodne? ;) heh jak są chociaz o niebo lepsze od tych tanszych philipsa .. to juz własnie zastanawiam się gdzie tu najtaniej je kupic :) wydatek 120 zł to nic w porownaniu do 500 zł mandatu.. hehe ;) Ależ nie żartuję, one są bardzo wygodne i nawet się w nich nie pociłem za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 A co myślicie o tych słuchawkach mediatechu :?: Czy te 5.1 w nich coś daje?? Podobno mają kilka mikrogłośników na ucho, czy ten efekt jest wyczuwalny? Warte zakupu? Zastanawiam sie nad nimi :roll: [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 ja polecam AKG K66 cena ok 190 zł. zajrzyj na http://www.hi-fi.pl/rec.php?tx=menu/sluchawki wygodne ( można długo słuchać), niektórym może nie odpowiadać bas, w tej cenie to naprawde dobre słuchawki ( grupa słuchawek budżetowych). siedziałem w sklepie i słuchałem różnych modeli ale za te pieniądze tylko te były warte uwagi ( jak masz dużo pieniędzy to polecam bayerdynamic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...