Pageup Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Witam ok temat troche nie zwiazany z komputerami ale kto wie czy sie komus z nas to kiedys nie przyda - oby nie... wejdzcie na stronke www.polskieserce.pl i kliknijcie na serducho (sfinansujecie badania nad sztucznym serduchem)-mam znajomego ktory ma chore serce i wiem jaka jest z tym lipa dzieki pzdr prosze moderatora żeby wsadził to na samą góre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 http://www.polskieserce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 http://www.polskieserce.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 OK zrobiłem co trzeba..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 dzięki i prosze więcej osób o klikanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 i moderatora o przyklejenie tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 dołączyłem się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Jestem kolejny, tez sie dolączyłem do akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ja też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 zrobione tylko nie potrzebnie tak durzo postó dałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zrobione. Ale topic na osla laczke a nie na sprzet (sorx - teraz pewno wyjde na bezduszna osobe :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zrobione. Ale topic na osla laczke a nie na sprzet (sorx - teraz pewno wyjde na bezduszna osobe :() Przecież sztuczne serce to sprzęt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 tez sie przylaczylem, ale wydaje mi sie jednak ze na oslej to powinno byc przykleione (jezeli bedzie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 poszlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 oki ja tez sie przylanczam.......... pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ok już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mozna klikac duzorazy i będzie dalej nabijac grosiki, czy z kazdego ip tylko 1 klikniecie zlicza, bo z nudow moglbym poklikac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 To ja się podłączę jeszcze z jednym linkiem: www.pajacyk.pl http://www.pajacyk.pl/ Jest to strona na której klikając, poprzez sponsorów, można nakarmić dzieciaki. Jedno kiknięcie dziennie z jednego IP. Ja mam jako startową ustawioną i codziennie klikam. Z góry przepraszam moderatorów za takie offtopicowe posty ale akurat nadarza się okazja aby otym powiedzieć a to nic nie kosztuje i dzieciakom można pomóc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Cel szczytny, nie to forum. Przenoszę na oślą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 click Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 pageup musiales sie powtarzac 6 razy ?? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 click i tu i tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 pageup musiales sie powtarzac 6 razy ?? :evil: Pewnie gdyby był widoczny licznik niektórzy od razu by naskoczyli że nabija sobie ilość postów 8O . Może to dla niego jest bardzo ważne i dlatego tak zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 click Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Trzepnołem sobie 7 razy, chyba nie sprawdzają IP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 klikać można raz na dobe a tyle jest postów bo coś mi się z kompem walneło i syf był!!! potem sprawdzam a tam tyle postów. sorry i dzięki za poparcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...