AsTeX Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Kliknąłem ... ale niepowiem że początek topicu to niebyło NABIJANIE POSTÓW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mały OT.: AsTeX: weź trochę skompresuj sygnaturkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ja 2 razy zanim sie strona wlaczyla;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Oki, też se klikam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 drogi adminie prosze o przyklejenie ematu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 początek z tymi postami to przypadek za przepraszam :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No i też się dołączyłem do akcjii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacky Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Do takich akcji to trzeba się przyłączać - klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 kilk...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 No to ja tez... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 bez serc ta mlodziez , bez ducha a jednak sie rucha a tak serio to ludzie klikajcie na serducho !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 zrobione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ja juz klikam 2 raz :) Fajny ten temat :D mozna se posty nabijac :P drogi adminie prosze o przyklejenie ematu :-) początek z tymi postami to przypadek za przepraszam :-DTeraz to tez byl przypadek ?? Nie mogles napisac tego w jednym poscie ;P A tak wogule to znacie moze jeszcze jakies inne strony co przez klikanie pomaga sie biednym, chorym, glodnym .... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 www.pajacyk.pl a to drugie to nie był przypadek :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Nie wiem jak zliczanie kasy, ale odslony kreca sie na zasadzie cookies :wink: . Tak wiec blokujcie, usuwajcie i klikajcie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 click poszedł na wszystkie serducha na stronie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 www.pajacyk.pl a to drugie to nie był przypadek :-P Cóż za bystrość w czytaniu tematu 8O To ja się podłączę jeszcze z jednym linkiem: www.pajacyk.pl http://www.pajacyk.pl/ Jest to strona na której klikając, poprzez sponsorów, można nakarmić dzieciaki. Jedno kiknięcie dziennie z jednego IP. Ja mam jako startową ustawioną i codziennie klikam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...