R@V Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Wlasnie zna ktos moze jakies fajne strony z ktorych mozna sie nauczyc jakis sztuczek :D no wiecie znikajace karty, monety itp :D mam ostatnio ochote nauczyc sie sjakiejs sztuczki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=386...light=freakshow :P :P :P :P Czysta magia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 hehe juz widzialem ta sztuczke :D ja raczej nie bede wsadzal sobie gwozdzi do nosa ;P interesuje mnie troszke inna magia ;P ehhehe ale sztuczka robi wrazenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=386...freakshow :P :P :P :P Czysta magia :D Ale nieda sie ściągnąć pisze ze jakiś błąd :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hmmmm ... No ja tam tego nie wrzuciłem tylo kolega :) Spytaj się go :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hmmmm ... No ja tam tego nie wrzuciłem tylo kolega :) Spytaj się go :) EJJJJJJJJJ :!: :!: KOLEGO :!: :!: LUD SIĘ BURZY :!: FILMIK CHCEMY :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ludz sie burzy i sprubuj rozgrzać ten gwóźdź do czerwoności i włożyć to lud bedzie zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...