gaco12 Opublikowano 26 Czerwca Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Witajcie. Szukam do kupna laptopa do 5-6 tys zł. Najbardziej myślę nad HP Omenem lub Victusem. A co sądzicie o innych markach i jaki byście polecili? A jak jest z laptopami z sieci? Czy też blokują ja telefony czy nie ma takiej możliwości? Prosiłbym o pomoc Edytowane 26 Czerwca przez gaco12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasiastyTej Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Może coś takiego? https://dreammachines.pl/pl/notebook/RG4060-15PL52 Laptop ten jest tańszy, niż twój ustalony budżet, lecz możesz skonfigurować go aby miał np. lepszą pastę termoprzewodzącą. Ewentualnie widzę, że są dodane na ich stronie modele z 5050 i 5060 więc to też może być ciekawe. Specyfikacja laptopa: Intel i7-13620H, RTX4060 8GB, wyświetlacz 15.6' FHD sRGB10% 165Hz, 32GB RAM i 1 TB SSD które możesz dobrowolnie wymieniać. Posiadam ten model osobiście, więc mogę odpowiedzieć ci bez problemu na wszystkie pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...