Nicky Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 No to było tak, gram sobie w BloodRayne kończe gre, wychdze do wina a tu nagle klawiaturka przesaje dziłać. Restartuje kompa, podłczam drugą pod usb i zaczynam wchdze do wina i zaczynam grać dalej a tu nagle mych przestaje dzilać, wypiołem ją i podłącyzzłem inną (z laptopa) chwile pochdziła i koniec grania. Zacząlem grzebać w biosie, najpierw load deflaut, potem clear cmos, wyciągniecie bateryjki, na końcu flash biosu. Mycha i klawa dalje nie dziła, rozebrałem kompa, i uruchmiłem go bez obudowy, mych podziłala 30s i zwis. Próbowałem ładować róźne wersje bios, myszka trochę podziałała ale zawsze szybko kończyła. Klawiatura wogole nie dziłała, przy urchaminiu pomigała 3-4 razy kontrolkami i tyle, potem bios raportował brak klawiatury. Co może być tego przyczyną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Może jednak kktoś mi może pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mialem tak kiedys na Epox`ie 8KHA, pomagalo wyjmowanie i wkladanie ponowne, ale po okolo miesiacu od tego padl mi jeden kanal w karcie dzwiekowej zintegrowanej, po serwisie juz tego nie bylo potem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dziwne włączyłem teraz kompa i mycha dziła ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Bezpieczniki polimerowe (są koło gniazdek ps/2) - to one mogą być sprawcą, trzebaby sprawdzić czy dochodzi do klawiatury i myszy prawidłowe napięcie. Możliwe też, że siada napięcie +5VSB z zasilacza - tym napięciem zwykle jest zasilana klawiatura i mysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Podziłała 10mni i koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...