ertyrr Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Gdzieś czytałem że po połączeniu czytnika ebooków Kindla z internetem następuje usuwanie nielegalnych ebooków z pamięci czytnika Automatycznie jakoś czy co...? Więc: Czy możliwe jest jakoś aby nie usuneli mi z czytnika Amazonu Kindla ebooków jeśli bym miał jakieś pirackie? Czy można coś takiego pominąć? I czy wogóle takie coś istnieje? Co robić jeśli bym miał jakieś pirackie e-booki i bym chciał żeby nie zostały usunięte po połączeniu z internetem czytnika Kindle? Bo domyślam się że wystarczy nie łączyć się z wifi tylko ale czy trzeba co jakiś czas łączyć się obowiązkowo z wifi aby połączyć się z internetem aby wogóle czytnik działał np. raz w miesiącu? Co robić? Jak to działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Opublikowano 2 Lipca Możesz wysyłać dowolne pliki epub na czytnik, albo za pomocą kabla albo przez email. Mozesz wysylac bezposrednio z ksiegarni na email, zaraz po zakupie, albo sciagac ksiazke do np Calibre i wysylac stamtad. Kindle nie rozrozni, czy ksiazka jest legalna czy nie, chyba, ze pochodzi bezposrednio od amazonu i nie ma zdjetego DRMu. Kindle mozesz miec caly czas podlaczony do wifi i nic ci nie usunie. Ogolnie polecam wysylke email, bo jak cos usuniesz, to mozna sciagnac ponowanie, albo przy wymianie modelu na nowszy, cala biblioteka tam juz jest. Ogolnie mam sporo ksiazek "pozyczonych", bo ze znajomymi sie wymieniamy swoimi zakupami. W planie mamy zalozenie jakiegos wspolnego prywatnego serwera, ale to dalej plany. Ekipa zaufana, wiec nie obawiam sie o "wyplyniecie" ksiazek, ktore zawieraja znak wodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 15 godzin temu, ertyrr napisał(a): Gdzieś czytałem że po połączeniu czytnika ebooków Kindla z internetem następuje usuwanie nielegalnych ebooków z pamięci czytnika Automatycznie jakoś czy co...? Podaj źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...