marcinsz0 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 tak jak w temacie proszę o odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Tak. Ale w searchu nie było tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 szukalem po FAQ i w szukaj ale nie znalazłem dzięki za informacje czyli jak mam procka mocno wymazanego pasta to musze go wyczyścić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nawet szukac bys nie musial jesli ma srebro to musi przewodzic prad co do proca to lepiej go wyczysc bo czasami mozesz przez to miec roznego rodzaju jazdy pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Srebro... :lol: :lol: :lol: przewodzi... :lol: :lol: :lol: :lol: prad... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Srebro... :lol: :lol: :lol: przewodzi... :lol: :lol: :lol: :lol: prad... :lol: :lol: :lol: uwazasz ze nie??? 8O 8O :? bo twoj post moze brzmiec dwojako... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mozna najpierw troche pomyslec przed pisaniem takich postow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 z tego co mi wiadomo to srebrna pasta nieprzewodzi produ :/ :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nawet szukac bys nie musial jesli ma srebro to musi przewodzic prad co do proca to lepiej go wyczysc bo czasami mozesz przez to miec roznego rodzaju jazdy pozdro Nie jest to niestety takie oczywiste. Klej thermopox jest na bazie miedzi- a ta jak wiadomo jest b.dobrym przewodnikiem elektrycznym. Sam klej jednak prądu NIE PRZEWODZI. Sprawdzałem osobistym miernikiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Srebro... :lol: :lol: :lol: przewodzi... :lol: :lol: :lol: :lol: prad... :lol: :lol: :lol: uwazasz ze nie??? 8O 8O :? bo twoj post moze brzmiec dwojako... 1. :lol: <== To dlatego ze zdzieram z topicu 2. "Srebro..przewodzi..prad.." <== To zdanie oznajmiajace 3. Sorki jesli kogos wprowadzam w blad, ale podstawowke chyba jush wszyscy skonczyli ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 prad przewodzi pasta termoprzewodzaca np: termopox ale silikon nie przewodzi ale niestety ma mala przewodnosc cieplna i to jest bol :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 bolu nie ma w zwiazku z istnieniem arctic ceramique. dorbze przewodzi cieplo i nie przewodzi pradu. pelen serwis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nawet szukac bys nie musial jesli ma srebro to musi przewodzic prad co do proca to lepiej go wyczysc bo czasami mozesz przez to miec roznego rodzaju jazdy pozdro Nie jest to niestety takie oczywiste. Klej thermopox jest na bazie miedzi- a ta jak wiadomo jest b.dobrym przewodnikiem elektrycznym. Sam klej jednak prądu NIE PRZEWODZI. Sprawdzałem osobistym miernikiem :D no wiesz dla mnnie IMHO jest to oczywiste bo wiekszosc past dostepnych na rynku bynajmniej tych standardowych typu titan przewodzi pradu, zreszta zawsze zalecane jest czyszczenie proca jesli jest upackany pasta na bazie srebra (i nie tylko) jak myslisz dlaczego?? Napewno sa jakies pasty kleje np.: jak to slusznie zauwazyles thermopox, AS ceramique ktore po zastosowaniu mieszaniny odpowiednich skladnikow nie beda przewodzily pradu mimo iz beda zawieraly dany skladnik dobrze przewodzacy prad jakim jest np.: srebro czy miedz. 1. <== To dlatego ze zdzieram z topicu 2. "Srebro..przewodzi..prad.." <== To zdanie oznajmiajace 3. Sorki jesli kogos wprowadzam w blad, ale podstawowke chyba jush wszyscy skonczyli ?? ok ja rozumiem ale po co tyle LOLow stad moje watpliwosci co do roznej interpretacji zdania z tego co mi wiadomo to srebrna pasta nieprzewodzi produ :/ bylo mnostwo postow na ten temat na forum pasta na bazie srebra przewodzi prad (sa oczywiscie wyjatki o ktorych wczesniej nie wspominalem :x) wielu userow mialo problemy z identyfikacja proca gdy byl on uwalony paste na bazie srebra czasami komp z tego powodu wogole nie potrafil wykryc proca a co za tym idzie zachowywal sie tak jakby go nie bylo pozdro Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...